top of page
Untitled.png

Dynamische Zadeldrukmeting

GebioMized

tijdsduur: ca. 1 uur

Voor wie?

Voor sportieve en actieve fietsers die klachten ondervinden van het zitvlak.

Wat houdt de dynamische zadeldrukmeting gebioMized in?

  • dynamische zadeldrukmeting van gebioMized

  • afstelling van optimale zadelstand

  • bepaling van optimale zadeltype

De dynamische zadeldrukmeting is inclusief afstelling van het zadel op de optimale positie en exclusief materialen.

 

Kosten: € 95,-

Ekib.png

Ekib 360 legt het gedrag van het menselijk lichaam tijdens het fietsen vast. Het toont, analyseert en volgt in 3D. Dit systeem biedt realtime gegevens en grafieken van alle lichaamsbewegingen tijdens het fietsen, waardoor professionals de juiste beslissingen kunnen nemen. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Optimaal resultaat: met Ekib 360 weet je hoe het lichaam van de fietser beweegt, vanuit een totaal perspectief. Weten wat er tegelijkertijd in alle bewegingen gebeurt, is de enige manier om het optimale positioneringsresultaat te bereiken.

  • REALTIME ANALYSE: de camera's volgen de reflectoren op het lichaam en reconstrueren een 3D-beeld dat het lichaam van de fietser simuleert. Naast de optie voor vrij zicht, kan het systeem voor-, achter-, zij- en bovenaanzichten weergeven. Tijdens het vastleggen worden realtime gegevens en grafieken van alle bewegingen getoond.

  • FULL BODY ANALYSE: zodra de opname is gemaakt, biedt het systeem de biomechanische inzichten van alle lichaamsparameters van de fietser, evenals toegang tot de grafische afbeeldingen en 3D-weergaven om onmiddellijke en volledige feedback te kunnen geven.

  • NAUWKEURIGE EN SNELLE FIETSMETING: Ekib 360 meet nauwkeurig en snel de uiteindelijke fietspositie voor elke discipline: weg, MTB, tijdtit en triatlon en levert volledige en nauwkeurige eindrapporten.

gebioMized

* Zadeldrukmeting gebioMized:

Het doel van dit zadeldruk-meetsysteem is om inzicht te krijgen hoe de fietser geplaatst is op het zadel en hoe de druk verdeeld wordt. Door gebruik te maken van het dynamische zadeldruk-meetsysteem is het mogelijk om de individuele zadeldruk te analyseren. Dit systeem bestaat uit een dunne en flexibele film waarop sensoren zijn geplaatst. De gegevens worden draadloos naar de pc of laptop gestuurd. De film wordt op het zadel aangebracht en de fietser kan erop gaan zitten zonder zijn rijstijl te veranderen. Op deze manier kan de drukverdeling over het zadel zowel statisch als dynamisch gemeten worden, dus tijdens het fietsen. Met behulp van een kleurenschaal wordt de drukverdeling in de verschillende zadelgebieden grafisch weergegeven.

bottom of page